fbpx

2 mai 2018

 

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării

Piața Marii Adunări Naționale 1,

MD-2033

Chișinău, Republica Moldova

 

Copie:

Ministerul Economiei și Infrastructurii

Guvernul Republicii Moldova

 

Solicitare de informații

CPR Moldova a analizat studiul de fezabilitate privind crearea parteneriatului public-privat pentru construcția arenei polivalente ”Arena Chișinău”. Prin prezenta solicităm documentația relevantă despre selectarea prestatorului de servicii (ONG ”Alternative Internaționale de Dezvoltare”).

În termeni cât mai restrânși, solicităm respectuos să ne prezentați:

– criteriile în baza cărora a fost selectat prestatorul dat;

– informație despre modul în care a fost derulat procesul – când a fost anunțat concursul, numărul de aplicanți, componența nominală a comisiei ce a evaluat ofertele și a selectat oferta câștigătoare;

– cât timp a durat procesul de elaborare a studiului de fezabilitate?;

– cine au fost membrii echipei care au elaborat studiul, inclusiv liderul de echipă, experții, și CV-urile lor;

– costul serviciilor, iar în cazul în care serviciile au fost oferite fără plată, rugăm să ne oferiți o justificare a acestei decizii;

Menționăm că elaborarea studiului de fezabilitate trebuie să fie un proces transparent și competitiv. Dat fiind costul și magnitudinea acestui proiect, calitatea elaborării studiului de fezabilitate este o măsură ce previne decizii incorecte pe viitor și risipa de bani.

Informația solicitată urmează a fi pusă la dispoziția solicitantului din momentul în care va fi disponibilă pentru a fi furnizată, dar nu mai târziu de 15 zile de la data înregistrării cererii de acces la informație (art. 16, Legea nr. 982 din 11.05.2000 privind accesul la informație).

Vă rugăm să ne expediați informația pe adresa electronică [email protected]. Pentru precizări, ne puteți contacta la numărul de telefon (+373) 68 144 302.

 

Cu respect,

CPR Moldova

Categorii: NotesPublicatii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *