fbpx

21 martie 2019

Eveniment organizat în parteneriat cu prietenii noștri de la AIM – Alianța Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Moldova.

Trei lucruri pe care nu le-ai știut despre corupție

Anunțăm o nouă seară Business over Beers, la care ne propunem să discutăm despre corupție și modul în care antreprenorii pot să contribuie la reducerea ei.

Invitați speciali vor fi Vlad Șuleanschi – cofondator Smokehouse și Elena Varta de la CPR Moldova – Centrul de Politici și Reforme.

Vlad va povesti istorii captivante din experineța sa, iar Elena va prezenta inițiativa “Zona Zero” prin care îndeamnă oamenii să declare fiecare loc în care locuiesc sau activează Zonă Liberă de Corupţie.

Noi, cei de la Alianța Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Moldova (AIM), înțelegem ce valoare poate aduce unui antreprenor comunicarea cu oameni care împărtășesc aceleași viziuni și ce putere poate avea o comunitate consolidată. Organizăm evenimentul Business over Beers deja de mai bine de trei ani, cu scopul de a crea și a consolida o comunitate de antreprenori cu viziuni progresiste și care sunt deschiși pentru idei și soluții de business noi.

Următorul eveniment Business over Beers va avea loc pe 21 martie curent, ora 18:00 la Taproom 27.

La eveniment pot participa atât membrii AIM, cât și antreprenori care doresc să dezvolte o afacere de succes.

Limba de comunicare: speakerii vor vorbi în română, după care conversațiile de grup vor fi în engleză.

Pentru a participa la eveniment, vă rugăm să completați formularul de mai jos. Accesul se va face în baza unui mail de confirmare pe care îl vom expedia înainte de eveniment.

https://bit.ly/2FcekkH

Categorii: Evenimente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *