fbpx

Centrul de Politici și Reforme vă invită la un atelier de lucru, vineri, 16 februarie, ora 16:00, în care vor fi prezentate concluziile și recomandările studiului elaborat de CPR Moldova: „Un an pierdut: transparența, accesul la informații și datele cu caracter personal în sectorul justiției din Republica Moldova” și în care vom discuta despre caracterul public al procesului de judecată, publicitatea hotărârilor judecătorești, justiție transparentă și protecția datelor cu caracter personal.

Studiul analizează felul în care sunt aplicate în practică reglementările privind accesul la informație în Republica Moldova, în sectorul justiției, în contextul evoluțiilor din ultimul an. Pentru aceasta CPR Moldova a recurs la interviuri cu actorii afectați (cei din sistemul justiției, dar și cu jurnaliști), solicitări de informații, analiza legislației și a altor informații disponibile.

Studiul poate fi găsit accesând link-ul: http://bit.ly/2s8ymIq.

La eveniment sunt invitați să se înregistreze reprezentanți mass-media, reprezentanți din sectorul justiției, studenții facultăților de drept, dar și toți cei interesați de subiectul accesului la informații, transparenței justiției și protecției datelor cu caracter personal.

Pentru înregistrare, vă rugăm, folosiți formularul: https://goo.gl/forms/mST2RXvAQtPuILNH2 sau expediați-ne un mesaj la adresa [email protected], cu subiectul „Atelier de lucru CPR Moldova”.

Acest eveniment se desfașoară în cadrul proiectului „Transparency, Access to Information and Personal Data Protection in Moldova: Striking a Balance”, implementat de CPR Moldova cu susținerea financiară a Guvernului Finlandei.

Ne vedem pe 16 februarie, la ora 16:00 la Armenească 13A Coworking Space, str. Armenească, 13A, Chișinău


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *